Back to Top

Juva

TAPAHTUMAKALENTERI

TeaHousen Teen päivä -viikko

TeaHouse of Wehmaisin Teen päivä

Koska vallitsevasta tilanteesta johtuen teehuone-bistromme ja myymälämme ovat suljettuina vielä helmikuun alun, vietämme Teen päivää tänä vuonna netissä!

Tarinoidaan teestä -hetki Facebook Livessä 6.2. klo 18:00

Virallisena Teen päivänä 6.2 järjestämme. "Tarinoidaan teestä" -etätapahtuman Facebook Livessä yrittäjämme ja teesommelierimme Anna Grotenfelt-Paunosen johdolla. Etätapahtuma starttaa klo 18:00 ja yhteisen hetken aikana Anna tarinoi teestä ja vastaa mahdollisuuksien mukaan kuulijoiden kysymyksiin sekä kommentteihin. Tapahtuma on maksuton, mutta halutessasi voit tilata tapahtumaa varten räätälöidyn teepaketin verkkokaupastamme, jolloin pystyt nauttimaan yhteisestä teehetkestä myös teemaistelun muodossa. Lisätietoja tapahtumasta löydät täältä.

TEEtarjouksia verkkokaupassamme 24.1.-6.2.

Teen päivän kunniaksi löydät verkkokaupastamme www.teahouseshop.fi kahden viikon ajan upeita tarjouksia, sillä kampanjan ajan saat kaikki teemme -20% alennuksella ja kaikki teetarvikkeemme -10% alennuksella. Lisäksi verkkokaupassamme valikoima poistuvia teelaatuja -30% alennuksella.

Mikä on Teen päivä?

Valtakunnallista Teen päivää vietetään Suomessa 6. helmikuuta. Vuonna 2015 Teen Ystävät ry:n käynnistämän vuosittaisen Teen Päivän tarkoituksena on tehdä hyvää teetä ja teekulttuuria näkyväksi kaikkialla ja saattaa teenjuojat yhteen nauttimaan teetä: kodeissa, työpaikoilla, teekaupoissa ja -huoneissa, kahviloissa, ravintoloissa - kaikkialla! Vuonna 2022 vietetään kokonaista Teen päivän viikkoa (31.1.-6.2.2022), ja teemana on ”Teetä ja tarinoita”. Tutustu Teen päivään tarkemmin täällä.

Tapahtuman tiedot

Tapahtuma alkaa 31.01.2022
Tapahtuma päättyy 06.02.2022
Maksimi osallistujamäärä Rajoittamaton
Järjestäjä TeaHouse of Wehmais
Tapahtumapaikan osoite Pieksämäentie 234, 51900 Juva
Tapahtuman www-osoite https://www.teahouse.fi/teahousessa-tapahtuu/teahousen-teen-paiva--viikko
Karttalinkki TeaHouse of Wehmais